Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Met welk been is Aura Timen uit bed gestapt?

Met welk been is Aura Timen uit bed gestapt? - 14669
Samenvatting van het artikel

Gisteren gaf Aura Timen (RIVM) weer haar wekelijkse toelichting op basis van het weekrapport dat het RIVM had opgesteld. En zoals ook nu weer zijn de cijfers zo incompleet dat ze voor velerlei uitleg vatbaar zijn en ruimte overlaten om al naar gelang je doelstelling is een positieve of negatieve boodschap over te brengen. In dit stuk laat ik zien wat ik bedoel. Daarnaast kom ik ook met oplossingen om die cijfers (en straks de vaccinatie-cijfers) wel goed te krijgen.

Preview:

Gisteren gaf Aura Timen (RIVM) weer haar wekelijkse toelichting op basis van het weekrapport dat het RIVM had opgesteld. En zoals ook nu weer kun je uit de cijfers zelf een eigen selectie maken. Een selectie waarmee je die boodschap kunt communiceren, die jij het liefst wil overbrengen. Ik zal dat...

Lees volledig artikel: Met welk been is Aura Timen uit bed gestapt?

Alleen toegang als abonnee van maurice.nl of AI-lid

- 95984

Log hier in, als u toegangsinfo heeft:

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De olifant op het voetbalveld - 96019
De heftige reacties van Nederland op het debat over de regeringsverklaring - 95205