Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Wordt dit de Corona game-changer van de verkiezingen?

Wordt dit de Corona game-changer van de verkiezingen? - 17032
Samenvatting van het artikel

Het aantal positief getesten stijgt, maar lijkt vooral te komen door een hogere testbereidheid. De ziekenhuisopnames nemen verder af. Doordat het RIVM de reproductiefactor bepaalt op basis van de toename van het aantal positief getesten zal die waarde op 2 en 9 maart duidelijk boven de 1 liggen. En op die manier kan dat cijfer wel eens de gamechanger kunnen worden van deze verkiezingen.

Preview:

Sinds 16 februari zien we een forse stijging van het aantal uitgevoerde testen en positieve uitslagen bij de GGD. Tegelijkertijd zien we een daling van het percentage positieve testen (nu 8,7%, de laagste stand sinds september). En een daling van de ziekenhuisopnames. Dit wijst (nog) niet op de gro...

Lees volledig artikel: Wordt dit de Corona game-changer van de verkiezingen?

Dit artikel kunt u alleen lezen als u lid bent van maurice.nl.

Button

Bent u al lid? Log dan hieronder in:

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.