Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Doe een kleine donatie en klik hier

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Home » De Cijfers » Dagcijfers 26 augustus

Dagcijfers 26 augustus

Voorkant green team
Foto: Voorkant green team OPTIONAL SOURCE
Samenvatting van het artikel

Op deze pagina worden dagelijks de laatste cijfers over de covid-19 epidemie gepresenteerd, op basis van de gegevens van het NICE, aangevuld met de voorspellingen voor de komende weken. Vandaag de cijfers voor 24 augustus 2021

Lees volledig artikel: Dagcijfers 26 augustus

Leestijd: < 1 minuut

Dagcijfers

De GGD-cijfers van dinsdag laten t.o.v. de vorige week een stijging zien van 12%.

We weten niet welk deel ervan confirmatietesten zijn van sneltesten, maar de cijfers geven wel de indruk dat we nu hetzij in een stabilisatieperiode zitten of (weer) een geleidelijke stijging meemaken.

 

De ziekenhuiscijfers laten nog steeds een zeer kleine daling zien, maar de totale bezetting blijft eigenlijk al een tijd min of meer stabiel.

De komende weken zullen we zien hoe de trend zich zal gaan ontwikkelen, maar het lijkt er niet op dat de komende paar weken de cijfers dusdanig zal zijn dat deze regering met dit OMT de maatregelen zullen gaan versoepelen per 20 september.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

BEKIJK OOK
 
Voorkant 13 12