Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Doe een kleine donatie en klik hier

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Home » De Cijfers » Dagcijfers 26 september

Dagcijfers 26 september

Voorkant green team
Foto: Voorkant green team OPTIONAL SOURCE
Samenvatting van het artikel

Op deze pagina worden dagelijks de laatste cijfers over de covid-19 epidemie gepresenteerd, op basis van de gegevens van het NICE, aangevuld met de voorspellingen voor de komende weken. Vandaag de cijfers voor 26 september 2021

Lees volledig artikel: Dagcijfers 26 september

Leestijd: < 1 minuut

Dagcijfers

De GGD-cijfers van vrijdag laten een daling van 12% zien t.o.v. de week ervoor. Dat is de laagste daling sinds 16-9. De komende dagen zulen we zien in welke mate de daling van deze cijfers aan het vertragen is, of dat vrijdag a-typisch was. Verder zullen we in de komende dagen ook een effect gaan zien van het Testen voor Toegang, maar dat zullen geen grote aantallen zijn (aan positieve testen).

De ziekenhuiscijfers blijven laag. Het aantal opnames is onder de 40. Maar in het weekend zien we doorgaans niet veel “ontslagen” uit het ziekenhuis. Die beginnen we meestal pas dinsdag of woensdag te zien.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

BEKIJK OOK
 
Voorkant 13 12