Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Doe een kleine donatie en klik hier

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Home » COVID-19 » Dagcijfers 24 november

Dagcijfers 24 november

Dagcijfers
Foto: Dagcijfers OPTIONAL SOURCE
Samenvatting van het artikel

Op deze pagina worden dagelijks de laatste cijfers over de covid-19 epidemie gepresenteerd, op basis van de gegevens van het NICE. Vandaag de cijfers voor 24 november 2021.

Lees volledig artikel: Dagcijfers 24 november

Leestijd: < 1 minuut

Dagcijfers

Als het niet komt door de maximale testcapaciteit van de GGD dan zien we nu toch wel een vertraging van de groei. Dat was al zondag het geval bij de GGD, maar ook maandag met een stijging van “maar” 14%.

Als je naar de leeftijdsverdeling kijkt van de positief getesten dan zien we met name bij de ouderen de vertraging het best terug.

Bij de ziekenhuisopnames is ook een knikje te zien, maar die zou pas echt volgende week zichtbaar moeten zijn als de vertraging van de groei bij de ouderen inderdaad het geval is, zoals de grafiek van de besmettingen laat zien.

Komende dagen moeten meer uitsluitsel gaan bieden.

 

 

 

 

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

BEKIJK OOK
 
Voorkant 13 12