Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Interview over mijn aanpak en werkwijze

Interview over mijn aanpak en werkwijze - 27122
Samenvatting van het artikel

Een gesprek over mijn werkwijze en insteek (en die van Rutte, Van Dissel en De Jonge). Met talentenspecialist Jan Prins van Priman.

Lees volledig artikel: Interview over mijn aanpak en werkwijze

Leestijd: < 1 minuut

Jan Prins van Priman (Talent Management) heb ik voor het eerst ontmoet in 1995, kort na het verschijnen van mijn boek “Dankzij de snelheid van het licht”. Hier treft u het boek nog compleet aan. Daarna hebben we met regelmaat contact gehad gedurende zijn en mijn loopbaan.

Enkele maanden geleden vroeg hij mij of ik me wilde onderwerpen aan een standaard talenten-test van zijn bedrijf en daar vervolgens een interview met hem over zou willen hebben. Dat heb ik gedaan, zowel uit nieuwsgierigheid als vanwege mijn relatie met Jan.

Ruim een maand geleden vond het afsluitend interview plaats. Vooraf wist ik niet wat ik daarvan kon verwachten, maar het werd – ook voor mij – een bijzonder gesprek. Ruim de tijd om zowel mijn wijze van werken te bespreken als mijn motivaties.

Vanzelfsprekend ging veel over de huidige situatie en daarbij ook nog over de talenten van degenen die een sleutelrol hebben (Van Dissel, Rutte en De Jonge).

Het gesprek is beschikbaar via YouTube als podcast. Mocht u tijd en zin hebben, hier is het te zien.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.