Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

opiniepanel

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Meerdere malen per week worden er onderzoeken uitgevoerd over actuele onderwerpen onder mijn leiding: www.peil.nl De resultaten treft u op die website aan.

Wekelijks worden op die site de resultaten gepubliceerd van het onderzoek dat gedaan wordt naar de ontwikkelingen van de politieke voorkeur en het vertrouwen in de regering alsmede andere actuele onderwerpen inzake politieke voorkeur. Als u zich als (gratis) lid opgeeft dan kunt u ook aan de onderzoeken zelf deelnemen en krijgt u toegang tot de resultaten van alle onderzoeken, die er sinds september 2002 zijn uitgevoerd.

handige links:

[/av_textblock]

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Recente artikelen’ color=’meta-heading’ style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_blog blog_type=’taxonomy’ categories=’16’ link=’post_tag,176,27,174,34′ blog_style=’single-big’ columns=’3′ contents=’excerpt’ content_length=’excerpt_read_more’ preview_mode=’auto’ image_size=’portfolio’ items=’5′ offset=’0′ paginate=’no’]