Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Wie van de drie?

Samenvatting van het artikel

Wie van de drie? De afgelopen week kwamen er drie verschillen peilingen van politieke voorkeur met grote verschillen in uitslagen.  Zo kwam TNS Nipo dinsdag met een score van het CDA van 22 zetels, de Politieke Barometer donderdag met 34 zetels en Peil.nl vandaag met 28 zetels. Ik heb hierover een artikel geschreven die de […]

Lees volledig artikel: Wie van de drie?

Leestijd: < 1 minuut

Wie van de drie?

Wie van de drie? - 1276

De afgelopen week kwamen er drie verschillen peilingen van politieke voorkeur met grote verschillen in uitslagen.  Zo kwam TNS Nipo dinsdag met een score van het CDA van 22 zetels, de Politieke Barometer donderdag met 34 zetels en Peil.nl vandaag met 28 zetels.

Ik heb hierover een artikel geschreven die de verschillen in uitslagen van de laatste 21 maanden laat zien en die de verschillen analyseert en een uitleg hiervan geeft.

Dit is het artikel.

En dit is grafiek die een goede illustratie is van de essentie van het artikel:

Wie van de drie? - 1277

Volg Maurice de Hond op Twitter | Facebook | LinkedIn | YouTube.

Terug naar de homepage

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De olifant op het voetbalveld - 96019
De heftige reacties van Nederland op het debat over de regeringsverklaring - 95205