Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Doe mee: Naar een moderne democratie

Samenvatting van het artikel

Doe mee: Naar een moderne democratie Ik roep jullie op mee te denken en te doen bij de gedachtenvorming voor een modern democratisch stelsel. Het is gebaseerd op mijn artikelen uit 2003. Ik heb een concept stuk gemaakt (dat je hieronder aantreft, maar ook bij Joop.nl). En er is een Wiki gemaakt waar jullie de […]

Lees volledig artikel: Doe mee: Naar een moderne democratie

Leestijd: < 1 minuut

Doe mee: Naar een moderne democratie

Ik roep jullie op mee te denken en te doen bij de gedachtenvorming voor een modern democratisch stelsel. Het is gebaseerd op mijn artikelen uit 2003. Ik heb een concept stuk gemaakt (dat je hieronder aantreft, maar ook bij Joop.nl). En er is een Wiki gemaakt waar jullie de voorstellen kunnen aanscherpen, aanvullen of met alternatieven kunnen komen. Heb je een plan dat behoorlijk van die van mij afwijkt, ook prima. Start dan een eigen Wiki met jouw plan en meldt in het kort de essentie van jouw plan en de URL van je Wiki hieronder (en/of bij mijn Wiki).

Hopelijk zijn we zo samen in staat om de politici, die ten aanzien van het onderhoud van onze democratie lange tijd zo in gebreke zijn gebleven, te enthousiasmeren en stimuleren.

Volg Maurice de Hond op Twitter | Facebook | LinkedIn | YouTube.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De schaamteloze manipulaties van Marion Koopmans - 86392