Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Ga naar SmartExit.nu

WHO en RIVM negeren nieuwste bevindingen met enorme gevolgen - 9628
Samenvatting van het artikel

De afgelopen week hebben we hard gewerkt om alle kennis die er is over het virus te bundelen en toegankelijk te maken voor alle Nederlanders. Ook is het Nederlandse besmettingspercentage berekend. En er is een kaart met de schatting van de besmettingspercentages per gemeente. Bekijk de site, de informatie die daar wordt geboden en deel het zoveel mogelijk.

Lees volledig artikel: Ga naar SmartExit.nu

Leestijd: < 1 minuut

Ga naar SmartExit.nu

De afgelopen week hebben we met een groep van mensen hard gewerkt om alle kennis die er is op het terrein van het virus te bundelen en toegankelijk te maken voor alle Nederlanders. Zodat men de feiten en cijfers kan zien (inclusief de persoonlijke risico’s), met daarbij de belangrijkste conclusies die getrokken kunnen worden uit de recente onderzoeken wereldwijd. Plus de beste aanpak die op basis daarvan gevolgd kan worden voor allerlei sectoren in de samenleving.

Ook is het Nederlandse besmettingspercentage berekend (16%). En er is een kaart met de schatting van de besmettingspercentages per gemeente.

Bekijk de site en de informatie die daar wordt geboden en deel het maximaal. Zodat alle Nederlanders op basis van informatie inzicht verkrijgen in deze pandemie, en wat we ermee kunnen doen.

Ga hier naar de site van www.smartexit.nu.

U heeft zojuist gelezen: Ga naar SmartExit.nu.

Volg Maurice de Hond op Twitter | Facebook | LinkedIn | YouTube.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.