Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Doe een kleine donatie en klik hier

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Deze cartoon zegt eigenlijk alles over ventilatie

Onthullend GGD-rapport over Maassluis, waar is de logica? - 9209
Samenvatting van het artikel

Een cartoon uit een Australisch artikel is een goede illustratie van hoe de Nederlandse experts onder aanvoering van Marion Koopmans en Jaap van Dissel steeds meer een karikatuur worden van zichzelf. Ook minister Slob is inmiddels volledig geïndoctrineerd door experts, zoals hij gisteravond bij Op1 liet zien.

Lees volledig artikel: Deze cartoon zegt eigenlijk alles over ventilatie

Leestijd: 2 minuten

Deze cartoon zegt eigenlijk alles over ventilatie

Deze cartoon zegt eigenlijk alles over ventilatie - 8344

Deze cartoon staat in een artikel dat o.a. deze cruciale zin bevat: “The continued denial of scientific evidence of airborne transmission, and shifting goal posts as the evidence accrues, reflects a dogged determination to entrench a position based more on an ideology than science.“

Het komt uit het artikel van de Australische prof. Raina Macintyre  met de titel “The false narratives of SARS-COV-2 transmission have compromised healthcare worker safety”.

Een Nederlandse variant van deze cartoon moet een expert hebben die lijkt op Marion Koopmans of Jaap van Dissel.

En dit artikel slaat in Nederland ook op bewoners van zorginstellingen en leraren en leerlingen op scholen.

Helaas is minister Slob volledig geïndoctrineerd door deze experts. Dat liet hij gisteravond bij Op1 zien. Het heeft mij 4 paar schoenen en een televisie gekost. Dat laatste gebeurde toen hij letterlijk zei over de uitbraak bij de zorginstelling in Maassluis “waar we van weten dat de ventilatie daar niet de oorzaak van de uitbraak was”……..

Hier het fragment waar hij over ventilatie sprak.

Luister nog eens terug wat de microbioloog hierover zei, die het onderzoek daar gedaan heeft. Maar met kulargumenten is het door Marion Koopmans gedownplayed.  Er zou maar zwak virus in de ventilatie gevonden zijn (De Mans’s reactie, “ik deed het onderzoek 9 dagen nadat het gebeurd was, dan blijft er weinig virus over”).

En de zorgmedewerkers die bij de patiënten met een mondkapje liepen hielden in de kantine geen 1,5 meter afstand (Reactie: en dus werden 18 medewerkers vrijwel tegelijkertijd besmet, terwijl als iemand een patiënt thuis heeft, dan wordt maar 15% van de huisgenoten besmet).  En minister Slob liep erin.

Exact wat prof. Mactintyre zei: “Blijven hangen in een positie die meer op idelogie is gebaseerd dan op wetenschap”.

Lees nog maar eens mijn blog terug over aerosolen ontkenners.  Zij zijn helaas de oorzaak van de puinhoop die in het najaar gaat ontstaan en jammer genoeg ook rond de scholen.

Want ook de instelling van de commissie van Terpstra over de ventilatie op de scholen is niet alleen te weinig en te laat, maar zal zich niet op de kern richten van de problematiek als we blijven luisteren naar het RIVM en OMT.

U heeft zojuist gelezen: Deze cartoon zegt eigenlijk alles over ventilatie.

Volg Maurice de Hond op Twitter | Facebook | LinkedIn | YouTube.

Mocht u ons werk ook met een kleine donatie financieel willen ondersteunen klik dan hier 

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
Blind voor mens en recht in het kwadraat - 71024
Hoe de begrippen links en rechts de kabinetsformatie bemoeilijken - 70963