Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Onthullend GGD-rapport over Maassluis, waar is de logica?

Onthullend GGD-rapport over Maassluis, waar is de logica? - 9200
Samenvatting van het artikel

Een rapport van de GGD wordt onder de loep genomen om de kern van de problematiek bloot te leggen: er wordt niet erkend dat aerosolen een rol spelen bij de verspreiding van het virus.

Preview:

In een apart blog onder de titel "Kroniek van een aangekondigde doofpot" heb ik bijgehouden wat er in de media is gekomen vanaf dag 1 over de bijzondere uitbraak in de Tweemaster in Maassluis. Gisteren is het rapport van de GGD beschikbaar van de gekomen. En ik heb in dat blog al aangegeven, hoezeer datgene wat nu door twee vertegenwoordigers van de GGD tegen journalisten van De Volkskrant en de NOS is gezegd weer afweek van wat in de persberichten van de GGD en RIVM in de afgelopen weken stond. En helemaal hoe de uitspraak van Minister Slob "we weten nu zeker dat het niet aan de ventilatie lag"  bij Op1 ongefundeerd was. En ik zeg het dus in vriendelijke bewoordingen....

Lees volledig artikel: Onthullend GGD-rapport over Maassluis, waar is de logica?

Dit artikel kunt u alleen lezen als u lid bent van maurice.nl.

Button

Bent u al lid? Log dan hieronder in:

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
Electorale formatie obstipatie: de cijfers - 86688
Keulemans en zijn uitvoering van de NRW-regel “Negeren, Ridiculiseren, We wisten het altijd al” - 86583