Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Doe een kleine donatie en klik hier

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

De rol van de media en wetenschap

De rol van de media en wetenschap - 9197
Samenvatting van het artikel

Terwijl wij hard bezig zijn met de verhuizing, hoop ik dat jullie het gesprek met Ad Verbrugge, over de fascinerende rol van de media en wetenschap tijdens de Coronacrisis, net zo boeiend vinden als ik het vond. Wat is het toch geweldig dat we sinds het internet tenminste andere kanalen hebben om visies en denkbeelden te delen dan via massamedia.

Lees volledig artikel: De rol van de media en wetenschap

Leestijd: < 1 minuut

De rol van de media en wetenschap

Het 50 minuten durend gesprek met Ad Verbrugge van “De Nieuwe Wereld” werd  een -ook voor mij- interessante uitwisseling van ervaringen en kennis. Het ging om de fascinerende rol van de media en van de wetenschap tijdens de Coronocrisis. Over die rol van de media had Ton Verlind ook al deze week een interessante column geschreven. Ben benieuwd of die ook op de redacties van De Volkskrant, NRC-Handelsblad, Trouw en de NOS gelezen wordt.

Terwijl wij hard bezig zijn met de verhuizing hoop ik dat jullie het gesprek met Ad Verbrugge net zo boeiend vinden als ik het vond. Zou bij de NPO niet misstaan hebben. Maar daar zal het wel teveel schuren.

Wat geweldig toch dat we sinds het internet er is, ten minste andere kanalen hebben om visies en denkbeelden te delen dan via de massamedia. (Ook daarom zijn we nu bezig met het upgraden van deze website, dankzij jullie steun).

Hier kan je het gesprek met Ad Verbrugge vinden.

Mocht je ons werk ook met een kleine donatie financieel willen ondersteunen klik dan hier.

U heeft zojuist gelezen: De rol van de media en wetenschap.

Volg Maurice de Hond op Twitter | Facebook | LinkedIn | YouTube.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
Hoe de begrippen links en rechts de kabinetsformatie bemoeilijken - 70963