Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Wuhan Coronavirus, van stille straten tot volle zwembaden

Wuhan Coronavirus, van stille straten tot volle zwembaden - 9679
Samenvatting van het artikel

Ondanks dat de ontwikkelingen rondom het coronavirus begin dit jaar in Wuhan wereldwijd tot veel angst en onzekerheid leidden, lijkt het nu alsof Wuhan - waar flink wordt gefeest - alweer terug is naar het oude normaal. Door het testen van 10 miljoen inwoners wordt de verspreiding in de gaten gehouden en sinds midden mei is er geen geval meer geconstateerd.

Lees volledig artikel: Wuhan Coronavirus, van stille straten tot volle zwembaden

Leestijd: < 1 minuut

Ondanks dat de ontwikkelingen rondom het coronavirus begin dit jaar in Wuhan wereldwijd tot veel angst en onzekerheid leidden, lijkt het nu alsof Wuhan – waar flink wordt gefeest – alweer terug is naar het oude normaal. Door het testen van 10 miljoen inwoners wordt de verspreiding in de gaten gehouden en sinds midden mei is er geen geval meer geconstateerd.

https://www.bbc.com/news/world-asia-china-53816511

Volg Maurice de Hond op Twitter | Facebook | LinkedIn | YouTube.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De olifant op het voetbalveld - 96019
De heftige reacties van Nederland op het debat over de regeringsverklaring - 95205