Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Het vaccin is onze redding (maar anders dan u denkt)

Het vaccin is onze redding (maar anders dan u denkt) - 12432
Samenvatting van het artikel

Het RIVM, OMT-leden en de regering willen dat mensen, door de angst in stand te houden, zonder morren gedrag vertonen dat die instanties het liefst willen zien. Dat verandert voorlopig niet. Maar als er een vaccin komt, hoe goed of slecht dat ook is, dan zullen ze plotsklaps uit een heel ander vaatje tappen. Dan is het vaccin de ultieme redding en krijgen we alleen nog positieve verhalen te horen. De laatste fase van een periode waarin emotie de boventoon voerde en ratio vrijwel verdween.

Preview:

Full disclosure, zoals de Amerikanen zeggen. Mijn kinderen kregen alle vaccinaties die beschikbaar waren. In november 2009 liet ik mijn dochter, ze was toen zes maanden, niet tegen de Mexicaanse griep inenten, terwijl daartoe wel werd opgeroepen. Dat besluit was gebaseerd op de informatie die ik – dankzij internet –  had opgedaan. De uitbraak van Mexicaanse griep in Australië en Nieuw Zeeland tijdens hun winter in 2009 (juli-augustus van dat jaar) was namelijk niet echt anders dan een normale griep-uitbraak. Op 28 november 2009 schreef ik hierover een uitgebreid blog. Ik ben 73 jaar en heb me nooit tegen de griep laten inenten....

Lees volledig artikel: Het vaccin is onze redding (maar anders dan u denkt)

Dit artikel kunt u alleen lezen als u lid bent van maurice.nl.

Button

Bent u al lid? Log dan hieronder in:

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
Electorale formatie obstipatie: de cijfers - 86688