Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Spreken Rutte en De Jonge nog met elkaar?

Zo gaat de verspreiding van het COVID-19 virus - 9796
Foto: epa08405843 Dutch Prime Minister Mark Rutte (L) and Minister of Health, Welfare and Sport, Hugo de Jonge speak during a press conference in The Hague, Netherlands, 06 May 2020, after a consultation with the Ministerial Crisis Management Committee (MCCb) about the emergency measures due to the SARS-CoV-2 coronavirus which causes the COVID-19 disease. EPA-EFE/BART MAAT OPTIONAL SOURCE
Samenvatting van het artikel

Premier Rutte had in eindejaarsinterviews aangeven ventilatie belangrijk te vinden. Maar Minister de Jonge schrijft in een brief van 15 januari dat het minder belangrijk is dan bijvoorbeeld handen wassen of je neus snuiten met een papieren zakdoekje. Lees maar zelf.

Preview:

Kort voor Kerst noemde Premier Rutte mij in twee eindejaarsinterviews. Dit zei hij toen: (afbeelding) Vandaag ontving ik een brief, die Minister de Jonge op 15 januari jl. had gestuurd naar iemand, die hem o.a. vroeg waarom hij bij persconferenties niet over ventilatie sprak. Dit is dan zijn...

Lees volledig artikel: Spreken Rutte en De Jonge nog met elkaar?

Alleen toegang als abonnee van maurice.nl of AI-lid

- 95984

Log hier in, als u toegangsinfo heeft:

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De olifant op het voetbalveld - 96019
De heftige reacties van Nederland op het debat over de regeringsverklaring - 95205