Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Doe een kleine donatie en klik hier

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Sorry, heb even een ander klusje

Sorry, heb even een ander klusje - 17793
Samenvatting van het artikel

Ik ben even twee dagen afwezig.

Lees volledig artikel: Sorry, heb even een ander klusje

Leestijd: < 1 minuut

Sinds ik me vast heb gebeten in de corona-crisis ben ik nooit langer dan een dag absent geweest op deze site met een blog, onderzoek en/of uitkomst. Dit wordt de eerste keer dat ik langer afwezig ben op maurice.nl. Ik heb namelijk een ander klusje te doen. Iets wat met de verkiezingen te maken heeft en waar ik sinds de jaren zeventig mee bezig ben.

Hier kan je de prognose aantreffen die ik gisteravond heb uitgebracht.

Als je wilt zien wat ik doe, ben ik morgen op de laatste dag van de verkiezingen om vijf uur te gast bij SBS6 in de 5 Uur Show en aansluitend om 8.30 uur te zien bij Salto en GeenStijl en op mijn eigen YouTube kanaal. Het wordt morgen wellicht een latertje voor me (vrijwel zeker gaat het de hele nacht door). En dan hoop ik zo snel mogelijk weer boven water te zijn om u van de laatste ontwikkelingen op corona-gebied te voorzien.

U heeft zojuist gelezen: Sorry, heb even een ander klusje.

Volg Maurice de Hond op Twitter en YouTube.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
Hoe de begrippen links en rechts de kabinetsformatie bemoeilijken - 70963