Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Airborne verspreiding van alle virussen van ademhalingsorganen

Airborne verspreiding van alle virussen van ademhalingsorganen - 22921
Samenvatting van het artikel

Een nieuw standaardwerk over de dominantie van de verspreiding van alle virussen van de ademhalingsorganen op een toegankelijke manier uitgelegd door Prof. Jimenez.

Lees volledig artikel: Airborne verspreiding van alle virussen van ademhalingsorganen

You are using a non-registered url. Please re-register your copy of TNC FlipBook - PDF viewer for WordPress. Click Here to go to registration page.

Leestijd: < 1 minuut

Een aantal onderzoekers, waaronder Prof. Jimenez, heeft een artikel geschreven in Science, dat als de ultieme onderbouwing kan worden gezien van de dominantie van de verspreiding door de lucht van alle virussen*, die ziektes van de ademhalingsorganen veroorzaken. Prof. Jimenez heeft een prima en toegankelijk overzicht geschreven van zijn kernbevindingen in een serie tweets. Dat overzicht treft u hieronder als pdf aan, met alle plaatjes en links erin.

*Besef dat dit dus niet alleen Covid-19 betreft, maar ook griep/influenza en RSV.

<

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.