Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Doe een kleine donatie en klik hier

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Home » De Cijfers » Dagcijfers 10 september

Dagcijfers 10 september

Voorkant green team
Foto: Voorkant green team OPTIONAL SOURCE
Samenvatting van het artikel

Op deze pagina worden dagelijks de laatste cijfers over de covid-19 epidemie gepresenteerd, op basis van de gegevens van het NICE, aangevuld met de voorspellingen voor de komende weken. Vandaag de cijfers voor 10 september 2021

Lees volledig artikel: Dagcijfers 10 september

Leestijd: < 1 minuut

Dagcijfers

Ook woensdag zien we bij de GGD de trend, die we nu al een tijdje zien. Duidelijk meer mensen die zich laten testen (+11%), maar het percentage positief neemt af en we zien nu 8% minder positieve testen dan de week ervoor.

De stijging van het aantal positief getesten lijkt vrijwel alleen te komen van de groep onder de 10 jaar. Dat is aan deze grafiek o.a. te zien.

De ziekenhuisopnames blijven min of meer stabiel.

Mocht de Grand Prix van een week geleden  voor een forse toename gezorgd hebben van het aantal positieve gevallen dan zal dat vanaf morgen/overmorgen in de GGD-cijfers terug te vinden moeten zijn.

 

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

BEKIJK OOK
 
Voorkant 13 12