Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Covid Dagcijfers 11 september 2021

Covid Dagcijfers 14 juli 2021 - 21663
Samenvatting van het artikel

Op deze pagina worden dagelijks de laatste cijfers over de covid-19 epidemie gepresenteerd, op basis van de gegevens van het NICE, aangevuld met de voorspellingen voor de komende weken. Vandaag de cijfers voor 11 september 2021

Lees volledig artikel: Covid Dagcijfers 11 september 2021

Leestijd: < 1 minuut

Covid Dagcijfers 11 september 2021

De GGD cijfers van donderdag t.o.v. de week ervoor laten een beperkte daling zien. Het aantal mensen dat zich liet testen ging met maar 3% omhoog, maar het aantal positief getesten met 11% naar beneden.

De vierde dag op rij dat de cijfers t.o.v. de week ervoor wat dalen.

Covid Dagcijfers 11 september 2021 - 23329

Bij de leeftijdsverdeling zien we dit patroon.  Alleen bij de groep tussen 0 en 9 zien we een stijging (maar nu lijkt het weer te stabilseren). Bij de groep tussen 20 en 29 zien we een duidelijke daling. Bij de andere groepen zien we een stabilisering of lichte daling.

Covid Dagcijfers 11 september 2021 - 23330

Hoewel donderdag nog iets te vroeg lijkt, maar de eerste indruk is dat de Grand Prix in Zandvoort, die al op vrijdag begon, niet voor een duidelijke verhoging van het aantal positief getesten, heeft geleid. Dat moet in de komende drie dagen geheel duidelijk worden.

De ziekenhuisopnames vandaag lieten een daling zien. Groter dan in de lijn van de trend, maar dat kan liggen aan het feit dat het vrijdag betreft.

U heeft zojuist gelezen: Covid Dagcijfers 11 september 2021.

Volg Maurice de Hond op Twitter en YouTube.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De olifant op het voetbalveld - 96019
De heftige reacties van Nederland op het debat over de regeringsverklaring - 95205