Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Prachtige afleveringen van Tegenwind.tv

Prachtige afleveringen van Tegenwind.tv - 23388
Samenvatting van het artikel

Er zijn zeven prachtige afleveringen gemaakt van Tegenwind.tv. Zeer aan te bevelen om naar te kijken en te luisteren. Aflevering 4 betreft het gesprek met mij. En aflevering 7 het groepsgesprek.

Lees volledig artikel: Prachtige afleveringen van Tegenwind.tv

Leestijd: < 1 minuut

In juni zijn er opnames gemaakt in Andalusië met drie Nederlanders en drie Belgen, die bij de Coronacrisis hun eigen onafhankelijk geluid lieten horen. Ik mocht er ook bij zijn.

Het was een heel bijzondere ervaring. Niet alleen voor de camera, maar ook er achter. De regisseur/cameraman maakte prachtige beelden en iedere aflevering is zowel qua inhoud als beeld echt bijzonder en zeer aan te raden.

Er zijn twee afleveringen al live. Wanneer er een nieuwe aflevering live komt, zal ik het hier berichten. De overige aflevering zijn met Theo Schetters, Paul de Hert, Lieven Annemans en met ondergetekende. Aflevering 7 betreft het groepsgesprek. In dit gesprek bij BlckBx.tv vertelt één van de initiatiefnemers Jakobien Huismans over deze serie.

Zowel BlckBx, deze documentaire van Tegenwind.tv als onze site worden gefinancierd door bezoekers/donateurs, die het werk via een donatie ondersteunen. Daardoor kunnen dit soort tegengeluiden ook gehoord worden. Ik dank u allen daar oprecht heel hartelijk voor.

Volg Maurice de Hond op Twitter en YoutTube.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.