Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Doe een kleine donatie en klik hier

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Home » De Cijfers » Dagcijfers 17 september

Dagcijfers 17 september

Voorkant green team
Foto: Voorkant green team OPTIONAL SOURCE
Samenvatting van het artikel

Op deze pagina worden dagelijks de laatste cijfers over de covid-19 epidemie gepresenteerd, op basis van de gegevens van het NICE, aangevuld met de voorspellingen voor de komende weken. Vandaag de cijfers voor 17 september 2021

Lees volledig artikel: Dagcijfers 17 september

Leestijd: < 1 minuut

Dagcijfers

Hoewel de cijfers van woensdag ook een daling laten zien t.o.v. de week ervoor is die daling wat minder (9%) dan de afgelopen dagen. Het aantal getesten was maar iets hoger dan de week ervoor.

Het leeftijdspatroon laat nu ook de daling zien in de jongste groep, die in de eerste paar weken van school aan het stijgen was.

De ziekenhuisopnames blijven vrij constant en de ziekenhuisbezetting is weer met 14 gedaald. In drie dagen is dat nu bij elkaar een daling van 64 van de 630 van vier dagen geleden.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

BEKIJK OOK
 
Voorkant 13 12