Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Doe een kleine donatie en klik hier

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Home » De Cijfers » Dagcijfers 19 september

Dagcijfers 19 september

Voorkant green team
Foto: Voorkant green team OPTIONAL SOURCE
Samenvatting van het artikel

Op deze pagina worden dagelijks de laatste cijfers over de covid-19 epidemie gepresenteerd, op basis van de gegevens van het NICE, aangevuld met de voorspellingen voor de komende weken. Vandaag de cijfers voor 19 september 2021

Lees volledig artikel: Dagcijfers 19 september

Leestijd: < 1 minuut

Dagcijfers

De dagcijfers van vrijdag van de GGD laten weer een forse daling zien t.o.v. de week ervoor. Een daling van 19% naar rond de 1701.

Omdat zaterdag en zondag altijd de laagste dagen zijn, is het waarschijnlijk dat het aantal onder de 1500 dan daalt. Een cijfer dat het laatst werd gemeten begin juli.

De ziekenhuisopnames laten doorgaans in het weekend aan wat a-typisch patroon zien. Pas woensdag is dat beeld weer echt duidelijk. Maar het is nu al zeker dat in de rapportage van het RIVM van dinsdag alle kerncijfers een daling zullen kennen.

 

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

BEKIJK OOK
 
Voorkant 13 12