Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Doe een kleine donatie en klik hier

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Home » De Cijfers » Dagcijfers 8 oktober

Dagcijfers 8 oktober

Voorkant green team
Foto: Voorkant green team OPTIONAL SOURCE
Samenvatting van het artikel

Op deze pagina worden dagelijks de laatste cijfers over de covid-19 epidemie gepresenteerd, op basis van de gegevens van het NICE, aangevuld met de voorspellingen voor de komende weken. Vandaag de cijfers voor 8 oktober 2021

Lees volledig artikel: Dagcijfers 8 oktober

Leestijd: < 1 minuut

Dagcijfers

De GGD cijfers van vandaag zijn een bevestiging van die van gisteren.  Dus dinsdag was de stijging t.o.v. de dinsdag ervoor 51%, en maandag was het 45%. Een duidelijke omslag t.o.v.  het patroon van de afgelopen weken.

Ook de cijfers van het aangetroffen virus in het rioolwater laat een duidelijke stijging zien in de afgelopen week.

Aanvankelijk zou over deze stijging vandaag een artikel al geschreven worden, maar ik wilde wachten tot de cijfers van vandaag. Morgenochtend een artikel dat ingaat op deze stijging, de oorzaak en de waarschijnlijke gevolgen.

P.S. Bedankt trouwens voor de vele felicitaties en donaties, die ik vandaag mocht ontvangen t.g.v. mijn 74e verjaardag. Ik stel deze vorm van steun voor mij persoonlijk en voor deze site zeer op prijs.

Maurice

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

BEKIJK OOK
 
Voorkant 13 12