Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Doe een kleine donatie en klik hier

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Home » De Cijfers » Dagcijfers 25 oktober

Dagcijfers 25 oktober

Voorkant green team
Foto: Voorkant green team OPTIONAL SOURCE
Samenvatting van het artikel

Op deze pagina worden dagelijks de laatste cijfers over de covid-19 epidemie gepresenteerd, op basis van de gegevens van het NICE, aangevuld met de voorspellingen voor de komende weken. Vandaag de cijfers voor 25 oktober 2021

Lees volledig artikel: Dagcijfers 25 oktober

Leestijd: < 1 minuut

Dagcijfers

Bij de rapportage gisteren hebben we onterecht gesteld dat de dag ervoor de stijging 65% was. Niet alleen was het echte cijfer 51%, maar ook zijn de cijfers zaterdag bij de GGD met 54% gestegen. Dus de stijging blijft min of meer stabiel sinds 5 oktober. Schommelen tussen de 45% en 50%.

De ziekenhuisopnames verlopen naar leeftijd laten zien dat de de grootste stijging zit in de oudste leeftijdsklassen (zeker als ook rekening gehouden wordt met het feit dat dit een gemiddelde is over 7 dagen, zodat bij een scherp stijgende lijn de cijfers van de laatste dag duidelijk hoger liggen dan de lijn nu aangeeft (maar dat is pas over 3,5 dagen te zien).

Morgen komt het weekrapport uit van het RIVM met een hoeveelheid informatie die we nu nog niet hebben. Zoals o.a. de cijfers van testen voor toegang, die vorige week niet beschikbaar waren.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

BEKIJK OOK
 
Voorkant 13 12