Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Doe een kleine donatie en klik hier

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Home » De Cijfers » Dagcijfers 31 oktober

Dagcijfers 31 oktober

Voorkant green team
Foto: Voorkant green team OPTIONAL SOURCE
Samenvatting van het artikel

Op deze pagina worden dagelijks de laatste cijfers over de covid-19 epidemie gepresenteerd, op basis van de gegevens van het NICE, aangevuld met de voorspellingen voor de komende weken. Vandaag de cijfers voor 31 oktober 2021

Lees volledig artikel: Dagcijfers 31 oktober

Leestijd: < 1 minuut

Dagcijfers

De GGD-cijfers van vrijdag jl. laten wederom een stijging zien van ongeveer 40%. Iets lager dan de uitgevoerde testen van de vorige week.

De leeftijdsverdeling laat zien dat de stijging relatief gezien het hoogst is bij de groep boven de 60 jaar. Dat is in aansluiting met de vaststelling dat de bescherming tegen infectie door vaccinatie na zes maanden verdwenen is. Met name bij de ouderen.

Bij ziekenhuisopnames is dat ook – met wat vertraging- het geval.  Bij de leeftijdsgroep boven de 60 jaar zien we de grootste stijging.

Morgen komt er een apart artikel over hoe die ontwikkelingen van de afgelopen weken zich verhouden tot andere periodes sinds maart 2020.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

BEKIJK OOK
 
Voorkant 13 12