Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Doe een kleine donatie en klik hier

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Home » De Cijfers » Dagcijfers 4 november

Dagcijfers 4 november

Voorkant green team
Foto: Voorkant green team OPTIONAL SOURCE
Samenvatting van het artikel

Op deze pagina worden dagelijks de laatste cijfers over de covid-19 epidemie gepresenteerd, op basis van de gegevens van het NICE, aangevuld met de voorspellingen voor de komende weken. Vandaag de cijfers voor 4 november 2021.

Lees volledig artikel: Dagcijfers 4 november

Leestijd: < 1 minuut

Dagcijfers

De GGD-cijfers van dinsdag laten zien dat de stijgingspercentages nog steeds een zelfde trend laten zien. Een stijging van rond de 40% per week.

Als we kijken naar de ontwikkeling per leeftijdsklasse is goed te zien dat de relatieve stijging vooral bij de ouderen het geval is.

Ook bij de ziekenhuisopnames zien we de grote stijgingen onder de oudste drie leeftijdsklassen.

Het is verbluffend dat met deze ontwikkelingen de belangrijkste boodschap gisteren was hoe hoog nog de bescherming van de vaccinatie was, terwijl het evident is dat juist de afname ervan bij de oudste groepen de belangrijkste oorzaak is van de huidige ontwikkelingen. Morgen wordt daar een uitgebreid artikel over geschreven.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

BEKIJK OOK
 
Voorkant 13 12