Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Doe een kleine donatie en klik hier

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Home » COVID-19 » Dagcijfers 14 november

Dagcijfers 14 november

Dagcijfers
Foto: Dagcijfers OPTIONAL SOURCE
Samenvatting van het artikel

Op deze pagina worden dagelijks de laatste cijfers over de covid-19 epidemie gepresenteerd, op basis van de gegevens van het NICE. Vandaag de cijfers voor 14 november 2021.

Lees volledig artikel: Dagcijfers 14 november

Leestijd: < 1 minuut

Dagcijfers

En ook vandaag heeft het RIVM een computerprobleem, waardoor er wederom circa 4000 tot 5000 meldingen niet zijn meegenomen. Daardoor lopen de achterstanden inmiddels op tot ergens tussen de 8.000 en 10.000 en kunnen ook geen betrouwbare grafieken gegeven worden van de ontwikkeling van de positieve testen naar leeftijd.

De GGD-cijfers van vrijdag geven aan dat de stijging van week tot week nog steeds boven de 50% is.

Ook de rioolwatercijfer laten weer stijgingen zien.

De ziekenhuiscijfers vertonen nog steeds hetzelfde patroon naar leeftijd:

Uiterlijk dinsdag (het weekoverzicht) zullen de missende dagcijfers worden ingehaald. Wellicht zullen dan weer cijfers worden geupdate van NICE, omdat de ervaring leert dat dit steeds gebeurt vlak voor het weekrapport van RIVM. Dan kunnen we beter zien wat de trends zijn over de hele linie.

 

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

BEKIJK OOK
 
Voorkant 13 12