Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Doe een kleine donatie en klik hier

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Home » COVID-19 » Dagcijfers 21 november

Dagcijfers 21 november

Dagcijfers
Foto: Dagcijfers OPTIONAL SOURCE
Samenvatting van het artikel

Op deze pagina worden dagelijks de laatste cijfers over de covid-19 epidemie gepresenteerd, op basis van de gegevens van het NICE. Vandaag de cijfers voor 21 november 2021.

Lees volledig artikel: Dagcijfers 21 november

Leestijd: < 1 minuut

Dagcijfers

De cijfers stijgen wat minder snel bij de GGD, maar dat kan komen doordat de testcapaciteit maximaal bezet is van de GGD.

De volgende dagen is pas te zien of het een echte afzwakking betreft.

De andere grafieken zijn identiek aan die van de afgelopen dagen:

De ziekenhuisopnames laten ook het patroon zien van de afgelopen tijd.

Vanmiddag hoorde ik Bruls en Koopmans bij Buitenhof.  Ze maken de indruk van “radeloos, reddeloos, redeloos” (1672).  Hoorde niet de vraag hoe het bij voorbeeld komt dat de situatie in Engeland na Freedom Day behoorlijk stabiel is gebleven. Hoe het kan dat in Zweden de cijfers ook nog laag zijn/blijven?  Als je daar geen inhoudelijk goed antwoord op kan geven, hoe denk je dan wel te weten wat je nu in Nederland wel of niet zou moeten doen?

 

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

BEKIJK OOK
 
Voorkant 13 12