Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Doe een kleine donatie en klik hier

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Home » COVID-19 » Covid dagcijfers 6 december

Covid dagcijfers 6 december

Dagcijfers
Foto: Dagcijfers OPTIONAL SOURCE
Samenvatting van het artikel

Op deze pagina worden dagelijks de laatste cijfers over de covid-19 epidemie gepresenteerd, op basis van de gegevens van het NICE. Vandaag de cijfers voor 6 december 2021.

Lees volledig artikel: Covid dagcijfers 6 december

Leestijd: < 1 minuut

Zaterdag kwamen er een stuk minder mensen naar de GGD-teststraat dan een week ervoor (20%). De daling van het aantal positieve testen was “maar” 5%.  De reden ervan kan liggen in het Sinterklaasweekend of de aanpak om thuis sneltesten te gaan doen. (Want het percentage positief is een record hoogte van 26,5%, hetgeen erop wijst dat er meer mensen waren die al positief waren (thuis) getest.)

De uitslag naar leeftijd laat bij alle leeftijdsklasse die stabilisatie zien van de laatste 4 dagen.

De ziekenhuisopnames liggen nu per dag wel op een wat lager niveau. Hoewel de bezetting vandaag is opgelopen na een daling in de vorige twee dagen. Maar dat zal een rapportageachterstand zijn.

Naar leeftijd zien we nu ook die stabilisatie terug.

 

U heeft zojuist gelezen: ‘Covid dagcijfers 6 december’

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

BEKIJK OOK
 
Voorkant 13 12