Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Omikron is de lakmoesproef!

Omikron is de lakmoesproef! - 33265
Samenvatting van het artikel

Een nieuw gesprek in De Nieuwe Wereld. Over de milheid van Omikron, het falen van de RIVM modellen en de lakmoesproef van de QR code de komende tijd.

Lees volledig artikel: Omikron is de lakmoesproef!

Leestijd: < 1 minuut

Omikron is de lakmoesproef!

Maandag had ik – weer – een gesprek met Ad Verbrugge van “De Nieuwe Wereld”.

Het ging over de gevolgen van de mildheid van Omikron en de prognoses van het RIVM, die de plank volledig blijven misslaan.

Hoewel het voorafgaand aan de persconferentie plaatsvond, konden we al goed inschatten wat de besluiten zouden zijn. Ook dat de QR-code een nog centralere rol krijgt bij het beleid. Met de impliciete (en expliciete) doelstelling om mensen zich te laten vaccineren/boosteren.

Ik gaf aan dat de komende tijd de lakmoesproef zal gaan worden. Zullen de maatregelen, inclusief de QR-code en ontwrichtende quarantaineregels gehandhaafd blijven, of wordt net zoals in diverse andere landen geconcludeerd dat de maatregelen ten aanzien van de gezondheid van de bevolking geen doel meer hebben, en wordt er dus blijkbaar een ander draaiboek gevolgd.

Dit is het gesprek:

U heeft zojuist gelezen: Omikron is de lakmoesproef!

Volg Maurice de Hond op Twitter | YouTube | Facebook | LinkedIn.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De notulen van het – Duitse – OMT compleet openbaar - 96782
De bijzondere aanpassingen van de oversterftemetingen - 96665