Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Waarom het 2 jaar duurde voordat de WHO erkende dat Covid-19 door de lucht gaat

Waarom het 2 jaar duurde voordat de WHO erkende dat Covid-19 door de lucht gaat - 38401
Samenvatting van het artikel

Waarom het 2 jaar duurde voordat de WHO erkende dat Covid-19 door de lucht gaat In Nature van 6 april 2022 staat een uitgebreid artikel over de weerstand bij de WHO om te erkennen dat Covid-19 door de lucht gaat. Het beschrijft uitvoerig wat er vooraf ging in de bijna twee jaar voor 23 december […]

Lees volledig artikel: Waarom het 2 jaar duurde voordat de WHO erkende dat Covid-19 door de lucht gaat

Leestijd: < 1 minuut

Waarom het 2 jaar duurde voordat de WHO erkende dat Covid-19 door de lucht gaat

In Nature van 6 april 2022 staat een uitgebreid artikel over de weerstand bij de WHO om te erkennen dat Covid-19 door de lucht gaat.

Het beschrijft uitvoerig wat er vooraf ging in de bijna twee jaar voor 23 december 2021 toen de WHO voor het eerst het woord airborne gebruikte in relatie tot Covid-19.

Veel van wat er staat is al een keer op deze site langsgekomen, inclusief de namen van een aantal prominenten die zich vanaf het begin hebben ingezet voor deze erkenning.

Het is een heel uitgebreid artikel maar interessant om te lezen. En tegelijk ook te beseffen hoeveel onnodige schade hierdoor wereldwijd is aangericht.

Volg Maurice de Hond op Twitter | Facebook | LinkedIn | YouTube.

Blijf onze site steunen door af en toe een (kleine) donatie. Klik hier. 

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De olifant op het voetbalveld - 96019