Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Video met bewijsvoering over het onder de pet willen houden van het lab lek in Wuhan

Video met bewijsvoering over het onder de pet willen houden van het lab lek in Wuhan - 69269
Samenvatting van het artikel

Fragment uit de documentaire over hoe Dr. Fauci en andere prominente virologen (inclusief Marion Koopmans) de aandacht hebben afgeleid van de grote kans dat het virus uit het lab in Wuhan was ontsnapt.

Lees volledig artikel: Video met bewijsvoering over het onder de pet willen houden van het lab lek in Wuhan

Leestijd: 2 minuten

Video met bewijsvoering over het onder de pet willen houden van het lab lek in Wuhan

Australische documentaire

Sharri Markson van Skynews en The Australian, heeft een documentaire gemaakt over haar bevindingen rondom het onder de tafel werken van de grote kans dat het virus in het lab in Wuhan is geconstrueerd en ontsnapt.

Vorige week heb ik er al een deel uit gepubliceerd, vandaag komt een ander deel uit deze documentaire. Het bewijst hoe achter de schermen de betrokkenen in de eerste maanden van 2020 sterke aanwijzingen zagen dat het virus uit het lab in Wuhan was ontsnapt. Maar, dat ze er belang bij hadden om de aandacht van de wereld weg te leiden van het Coronaonderzoek dat in het lab plaatsvond. Marion Koopmans was ook bij die discussies betrokken, zoals uit het mailverkeer blijkt.

Dat was het zogenaamde “gain of function”- onderzoek, waarbij men in het lab handelingen verricht waardoor het Coronavirus makkelijker naar de mens kan overspringen. (De motivatie voor dat onderzoek is om, als het in de natuur zou gaan gebeuren, men voorbereid was op die gevaarlijke situatie). Er zijn harde bewijzen dat er Amerikaanse instellingen (met financiering van de overheid) bij dat soort onderzoek betrokken waren.

Dit is het deel van de documentaire van Sharri Markson.

 

Duidelijk in deze documentaire is dat Dr. Fauci in april 2020 bij zijn persconferentie iets beweerde over de stapsgewijze natuurlijke ontwikkeling van het virus naar een versie die besmettelijk is voor de mens, waar geen enkel hard bewijs voor was.

Hoe schaamteloos Marion Koopmans bezig was om de aandacht van het lab in Wuhan weg te leiden blijkt uit hoe ze bij een documentaire van Zembla in het najaar 2021 reageerde op de vraag: “Dacht u in het begin niet aan de mogelijkheid dat het virus uit het lab afkomstig was?”.

Zo reageerde ze:

 

Voor dit antwoord zou iedere integere wetenschapper zich diep moeten schamen. Het is duidelijk dat ze dit antwoord gaf, in lijn met de afspraken die men onderling had gemaakt begin 2020 om de aandacht weg te leiden van het lab in Wuhan waar gevaarlijk onderzoek werd uitgevoerd.

Over het gevaar van dat onderzoek in Wuhan hadden Amerikaanse diplomaten in 2018 al hun zorgen geuit. 

Video met bewijsvoering over het onder de pet willen houden van het lab lek in Wuhan - 69272

Het is toch uiterst opmerkelijk dat geen enkel medium in Nederland deze informatie naar buiten brengt. Maar integendeel het beeld laat bestaan dat het virus van de markt in Wuhan afkomstig was en een lab lek een soort complottheorie is.

Als u nog meer hierover wilt lezen dan is dit een geweldige timeline met daarin veel informatie die achter de schermen is uitgewisseld.

Begin januari wordt Dr. Fauci gehoord door de senaatscommissie, die o.a. bezig is met het onderzoek naar het ontstaan van het virus.

U heeft zojuist gelezen: Video met bewijsvoering over het onder de pet willen houden van het lab lek in Wuhan.

Volg Maurice de Hond op X | Facebook | LinkedIn | YouTube.

Deze website opereert dankzij de financiële steun van de bezoekers en kent geen paywall of adverteerder. Klik hier als u een (kleine) donatie wilt geven. Onze dank is groot.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De olifant op het voetbalveld - 96019
De heftige reacties van Nederland op het debat over de regeringsverklaring - 95205