Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Is het door Corona over met het traditionele kantoor?

Zeven manieren hoe bedrijven effecten van COVID-19 kunnen verminderen - 10051
Samenvatting van het artikel

Thuiswerken is de nieuwe realiteit voor veel werk dat traditioneel op kantoor plaatsvond. Maar is dit niet een ontwikkeling die al lang inggezet had moeten worden? COVID-19 lijkt de ontwikkeling van het thuiswerken flink versneld te hebben, die zich in mindere mate al een tijd liet zien en betoogt dat dit een goede zaak is, die wel veel uitdagingen kent.

Lees volledig artikel: Is het door Corona over met het traditionele kantoor?

Leestijd: < 1 minuut

Thuiswerken is de nieuwe realiteit voor veel werk dat traditioneel op kantoor plaatsvond. Maar is dit niet een ontwikkeling die al lang ingezet had moeten worden? COVID-19 lijkt de ontwikkeling van het thuiswerken flink versneld te hebben, die zich in mindere mate al een tijd liet zien en betoogt dat dit een goede zaak is, die wel veel uitdagingen kent.

https://www.economist.com/leaders/2020/09/12/is-the-office-finished

Volg Maurice de Hond op Twitter | Facebook | LinkedIn | YouTube.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.